Rachelle Nadine Jensen, Tandlæge og ejer

Jeg blev uddannet fra University of Iowa College of Dentistry i 2005 og praktiserede i et år i Iowa i USA, før jeg flyttede til Danmark, hvor jeg har praktiseret som tandlæge siden 2007. Jeg nyder alle former for tandbehandlinger og holder mig up-to-date på de seneste fremskridt og teknikker inden for tandlægeverdenen ved at deltage i kurser og konferencer. Jeg er medlem af Tandlægeforeningen og Praktiserende Tandlægers Organisation.

Jeg bor i Skibet med min mand, Steffen, og vores to teenagedrenge. I min fritid nyder jeg at spille violin og klaver samt at løbe, læse og lave mad.

Jeg taler flydende dansk og engelsk.

Jade Louise Nielsen, Klinikassistent

Jade har været klinikassistent siden 2010. Hun har et særligt talent for at få patienterne til at føle sig afslappede og komfortable i stolen gennem sit smil og rolige temperament. Hun er ligeledes certificeret til at rense tænder og kan svare på stort set alle spørgsmål, du måtte have, hvad enten det er i stolen eller ved receptionen.

Jade bor i Grindsted med sin søn. 

Lea Labelia Lazaga Pedersen, Klinikassistent

Lea har været klinikassistent siden 2018. Lea har et særligt talent for at spotte patienters behov og for at imødekomme dem på en særdeles erfaren og rolig måde og med et hurtigt smil. Hun er også certificeret til at rense tænder og sørger altid for, at røntgen-billederne er hurtigt overstået.

Lea bor i Billund med sin mand og 2 døtre.